Om Medlemsskap i Belgoklubben

Att vara medlem I Belgoklubben

Belgoklubben startade 2013 och idag har vi drygt 6000 medlemmar runt om i Sverige som en gång i kvartalet har möjlighet att beställa och får hemlevererat en låda bestående 12st stora flaskor (75cl) med belgisk hantverksöl. Varje årstidslåda innehåller sex olika ölsorter som valts ut av Belgoklubben att passa årstiden och de högtider som förknippas med den.


Väntetid för Medlemsskap. Vi har nu blivit så många som anslutit sig till Belgoklubben att vi från och med den 1/10 2022 inför begränsning i antal nyteckning av medlemsskap för att kunna säkra våra leveranser och bibehålla kvallite till våra medlemmar.

Hur du ansöker om medlemskap.
Via Belgoklubbens Medlemshemsida har du möjlighet att ställa dig i kö för medlemskap. Vi välkomnar 50 nya medlemmar per år och för att kunna godkänna medlemskap krävs att du fyllt 20år, har en svensk leveransadress och saknar betalningsanmärkningar. Ansökan kan fyllas i antingen via Belgoklubbens Medlemssida (belgoklubben.be)  alternativt på fysiska ansökningsblanketter i Belgoklubbens monter när vi besöker dyckesmässor och festivaler.  

Varmt välkommen att ansöka om medlemskap!

Förmåner som medlem

- Exklusiv tillgång till unika utgåvor från bryggerier i Belgien.
- Inbjudningar till medlemsaktiviteter.
- Inbjudningar till limiterade lådor och temalådor.
- Förmåner i samband med festivaler och dryckesprovningar.
- Rabatter på produkter.